Vreemdganger

Na een intense relatie van 3 jaar met Polar, heb ik ontrouw gepleegd met Garmin. Ik voel me een vreemdganger. Maar Polar en ik liepen op ons eind. Het was fijn en comfortabel. Alleen zat er geen toekomst meer in.

Polar en ik wisten wat we aan elkaar hadden. De goede eigenschappen: betrouwbare hartslag, overzichtelijk menu, goed afleesbare statistieken, lange accuduur. De slechte eigenschappen: die irritante borstband, wegvallende gps, beperkte alledaagse functionaliteit en het uiterlijk begon me toch wat te vervelen…

Zoals in de beste relaties gebeurt, kwam de sleur erin. Je probeert er toch nog wat van te maken. Ik bekeek en beoordeelde opvolgers van de M400. Noem me een bedrieger, een charlatan, een hartenbreker, maar ik heb heus gevochten voor ons huwelijk.

Alleen mijn vizier is wijd. En toen zag ik Garmin. Met Spotify? En contactloos betalen? Dat is toch waus! Dit leek me echt een toekomstproof sporthorloge. Met ook nog een goede reputatie en een evenzogoed voorkomen. Daar kan ik ook buiten het hardlopen om mee gezien worden.

Wikken en wegen. Vreemdgaan doe je heus niet zomaar. Als je overstag gaat, is er vaak meer mis in je huwelijk. Maar ik heb de knoop doorgehakt. Je wilt ook weleens wat nieuws. Sinds kort loop ik met de Garmin Forerunner 645 Music. En ik voel me zo blits en bevrijd.

Een nieuw tijdperk is aangebroken. En voor de nieuwsgierigen onder ons wil ik binnenkort best verslag doen van onze wittebroodsweken (oftewel: een review schrijven). De vraag is alleen: hoe handel ik de scheiding met mijn oude liefde netjes af?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s