Ik ben geghost

We gingen zo lekker en zagen elkaar regelmatig. Maar opeens hoor ik niks meer. Onaangekondigd. Uit alle macht probeer ik contact te krijgen, maar geen reactie. Ik ben geghost. Door mijn eigen lijf. Hoe kom ik hier nou weer overheen?

Ghosting is een fenomeen in de wereld van het daten. Je ontmoet iemand, appt je heart out, spreekt iets af… En vervolgens hoor je niks meer. Wat is er gebeurd? Is ‘ie in het Van Starkenborghkanaal gefietst, opgenomen in de Van Mesdagkliniek of heeft hij vanaf vliegveld Eelde een enkeltje genomen naar de maan?

Het is een raadsel. Maar anders dan bij een potje Cluedo zal dit nooit worden opgelost. De communicatie is platgelegd. Naar een verklaring kan je fluiten.

Verslonsd

De conditie die ik had opgebouwd, is ‘m gesmeerd. Oké, misschien heb ik hier zelf ook wel een bijdrage aan geleverd. De liefde een beetje laten verslonzen. Vijf weken in Azië en geen één date. Ja, dan zou ik de interesse ook verliezen.

Eerst ontken ik het. Misschien heb ik een slechte dag vandaag. Zo snel gaat dat uithoudingsvermogen toch niet weg? Dan sla ik de statistieken van mijn sporthorloge er nog eens op na. Shit, die zijn inderdaad nogal gekelderd. Maar dat het zo erg was?

Eigenlijk ben ik best wel boos. Dit slaat nergens op. We hadden zo’n innige band en nu is die geruïneerd! Zo laat je iemand toch niet zitten? Maar dan word ik sip. En teleurgesteld.

En nu?

Er zit niets anders op dan het te accepteren. Neem afscheid en ga door. If running is difficult, run more. En blaas de liefde nieuw leven in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s